Nega obraza Nega obraza

Način hitrega, modernega življenja močno vpliva na stanje naše kože. Utrujenost, živčna napetost, duševna preobremenjenost, kajenje, alkohol, pomankanje spanca na naši koži sčasoma pustijo neljube posledice. Sledi prehitro staranje kože, gube na obrazu, pojavijo se temni podočnjaki in neprivlačni mozolji.

Nega obraza je primerna za vsa starostna obdobja, od pubertetniškega čiščenja mozoljev, do nahranitve kože zrelih let. Ravno tako je nega obraza primerna za oba spola, tako za dekleta in žene kot za fante in moške.

Nego obraza prilagodimo tipu in zahtevam posamezne kože, ki traja približno uro in pol, obsega pa masažo obraza, ki kožo prekrvavi in deluje nanjo sproščujoče. S pilingom odstranimo površinske odmrle celice kože, nato kožo s paro zmehčamo, da odpremo kožne pore in tako lažje odstranimo oziroma očistimo ogrce in mozolje.

Sledi pomiritev in vtiranje preparatov v kožo s kozmetičnimi aparati. Na koncu nanesemo na obraz odgovarjajočo masko, jo pustimo delovati nekaj minut, nato jo odstranimo, ter na obraz namažemo negovalno kremo. Svetujemo pa Vam tudi kako nadaljevati nego kože doma s preparati in kremami iz naše ponudbe negi obraza spada tudi ureditev obrvi, barvanje trepalnic (obdrži se približno 1 mesec) in po želji odstranjevanje dlačic pod nosom, saj se tako dlačice po depilaciji redčijo in jih je z vsakim obiskom v kozmetičnem salonu manj.


Marjanca Božič Kostanjšek s.p.,
Prelovčeva ulica 7, 5280 Idrija
Dražgoška 14, 4226 Žiri